Târg de Produse Tradiţionale şi Locale

În data de 21 ianuarie 2018., Primăria oraşului Covasna organizeazp Târg de Produse Tradiţionale şi Locale, la care vă aţteaptă cu drag.

Pentru informaţii suplimentare referiotoare la ocuparea spaţiilor, apelaţi la numărul de telefon: 0267-340 001.


În Voineşti se va sista furnizarea apei potabile în câteva străzi

Din cauza unor lucrări de reparaţii, în data de 18.01.2018., între orele 800 – 1900, Operatorul Regional Gospodărie Comunală S.A. va sista furnizarea apei potable în oraşul Covasna pe străzile: Toamnei, Strâmtă, Apelor, Pârâului şi pe str. Cuza Vodă , tronsunul cuprins între str. Tudor Vladimirescu şi Mihai Eminescu. După reluarea furnizării apei, pe o perioadă scurtă apa poate fi tulbure. Operatorul solicită înţelegerea consumatorilor pentru disconfortul creat.


Anunţ privind modelul cererii-tip pentru evaluare complexă şi încadrare a copilului cu dizabilităţi în grad de handicap/acces la servicii de abilitare şi reabilitare conform Ordinului nr. 1985 din 4 octombrie 2016

În Monitorul Oficial nr.1019 din 19.12.2016 a fost publicat Ordinul nr. 1985 din 4 octombrie 2016 privind aprobarea metodologiei pentru evaluarea şi intervenţia integrată în vederea încadrării copiilor cu dizabilităţi în grad de handicap, a orientării şcolare şi profesionale a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale, precum şi în vederea abilitării şi reabilitării copiilor cu dizabilităţi şi/sau cerinţe educaţionale speciale.

Detalii aici:  

Descarcă de aici cererea către Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională: 

Descarcă de aici cererea către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului: 

Audienţe

• Primar - marţi ora 13.00 *
• Viceprimar - joi ora 11.00
• Secretar - miercuri ora 11.00

* Înscrierile se fac la secretara primarului pe baza actului de identitate